Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Bert van Maurik. Ik ben de oprichter en eigenaar van BMD Transportservice B.V.. Vroeger was het bedrijf actief onder een andere naam, maar na de geboorte van onze dochter Deny, heb ik de naam veranderd naar BMD Transport B.V.. BMD staat voor Bert, Manon en Deny.

In 2002 ben ik begonnen als ZZP chauffeur. Met mijn eigen klepbus vervoerde ik voor een groot transportbedrijf in Oosterhout. Eind 2005 is dit aantal uitgegroeid naar zes voertuigen voor deze ene klant. Ik had echter de ambitie om nog verder te groeien met mijn bedrijf. Om dit te realiseren heb ik, een aantal jaren geleden, met mijn bedrijf een loods van 500m2 in Beesd betrokken. Vanuit deze locatie verzorgde ik mijn eigen transport, opslag en distributie voor een aantal grote klanten.


Koeriers van BMD Transportservice B.V.

Zoals de naam al doet vermoeden, is BMD Transportservice B.V. een familiebedrijf. Niet alleen mijn vrouw Manon, maar ook mijn broer Wim en vader Henk zijn er werkzaam. Manon verricht alle administratieve werkzaamheden, Wim is onze planner en mijn vader één van onze chauffeurs.

Inmiddels is onze locatie in Beusichem (alweer) te klein geworden voor onze opslag, overslag en distributie. Daarom verhuizen we binnenkort naar een nieuw bedrijfspand in Tiel van ongeveer 10.000m2. Dit pand heeft ook meerdere laaddocks om al onze voertuigen sneller te laden en te laten vertrekken!

Kijk voor meer informatie over de diensten en specialiteiten van BMD Transportservice B.V. op de pagina’s Transport & Distributie, Opslag en Wagenpark.