Bent u opzoek naar snel en betrouwbaar transport & distributie? BMD Transportservice B.V. kent de weg. Wij verzorgen allerlei soorten zendingen. Palletgoederen, dozen, deellading, complete lading, alles is mogelijk. Op basis van wensen van de klant wordt voor elke zending de meest geschikte distributie gekozen. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de grootte en kwetsbaarheid van de zending, maar ook de bereikbaarheid van de locatie en de stopdichtheid.


Centrale ligging

Met onze vestiging Beusichem, hebben we goede aansluiting op de (inter)nationale verbindingswegen A2 en A15. Door onze centrale ligging halen wij, waar ook in Nederland, uw zending binnen 1 uur bij u op. BMD Transportservice B.V. beschikt over een breed wagenpark met verschillende soorten en maten voertuigen.


Contact opnemen

Koeriers van BMD Transportservice B.V.

Vakkundig transport

Wij bieden u altijd een oplossing op maat. Dag en nacht, 7 dagen in de week, bezorgd op elk gewenst adres, nationaal en internationaal.

Transparant transport

Bij BMD Transportservice B.V. geen verrassingen. Wij vervoeren onder VVA en CMR condities. Voor bezorging in het weekend en ’s avonds buiten kantoortijden hanteren wij afwijkende tarieven.

Betrouwbaar transport

Afspraak is bij ons afspraak. Wij doen er alles aan om de overeengekomen afspraken na te komen. Alle voertuigen zijn uitgerust met GPS zodat wij altijd kunnen checken waar uw zending zich bevindt. Tevens kunt u zelf ook altijd uw zending volgen via onze Track Trace link. Zo weet u altijd waar uw pakket zich bevindt.

Afleverbevestiging

Mocht het onverhoopt voorkomen dat een transport minder soepel verloopt, dan stellen wij u daarvan onmiddellijk op de hoogte en doen wij er alles aan om eventuele problemen op te lossen. BMD geeft altijd een afleverbevestiging.

Persoonlijk contact met een persoonlijke aanpak is wat ons uniek maakt. We houden van een goede samenwerking! De mogelijkheden voor een samenwerking bespreken voor uw transport, koeriersdiensten, distributie of opslag? Vraag een offerte op maat aan, via de mail of het contactformulier.

Offerte aanvragen